Skip to main content

Posts

Featured

WelcomeBack Puan Ain

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM ASSALAMUALAIKUM WBT

Hampir lima bulan tak menulis blog, sampai terdetik dalam hati 'I guess writing is not for me anymore'. Even diary pun dah tak sentuh dah. Teruk betul hormon sejak dah kawen ni. Haha. Alasan. Oh ye, dah kahwin dah. Boleh panggil saya Madam Ain mulai sekarang ye. I was waiting for this title for sooooooo long (nampak nau miang). Thanks suami kerana sudi kahwin dengan ai.






Nah, saja nak terkenang kejap. (Today remarks 2 months we legally tie the knot)




So kalau nak cerita pasal semua benda selama lima bulan ni, nampak gaya aku memang kena makan tidur depan laptop ni duapuluhempatjam hoi hoi. Nak qada' semua cerita hidup yang tertinggal supaya nanti dah tua tak menangis menyesal tak ada memori nak cerita dekat anak cucu and husband...  cause he's literally not really care about these little thing so how do you expect me to remember everything till I sixty?




Well, I didn't plan to write a long essay today. Sekian lama berehat …

Latest Posts

I freak out a bit

Throwback: It's just a matter of time.

throwbackapril - Emy Komboi (Aimy Konvo)

#throwbackapril: (Not exactly) Our house.

#throwbackapril: Pre-engaged stuff

#throwbackapril: Always want to be the best.

First ever Island Mall together

Follow your heart

Theotheranameku berwajah baruuu

Melakaaauuu (sigh) again???