Skip to main content

Posts

Featured

I freak out a bit

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM ASSALAMUALAIKUM WBT

Macam biasalah, I miss to blog on May as well. Tahu-tahu je dah masuk bulan Jun. How pathetic. But alhamdulillah, banyak benda yang dah setel. The wedding of course kau ingat aku tengah sembang pasal ape haaa? 




Katering - done Baju - done Pelamin - done Hantaran - done Goodies - done Photographer - done PA System - done HIV test - done





Ini macam punya gaya ambek darah pon bolehlah. (bakal laki aku ka ni wooiihhh)




Ok patah balik, kesimpulannya, banyak benda yang dah setel alhamdulillah, Only the documents to be submitted to PAID left. Masalahnya si Sofian ni yang spesis kerja jauh nau nau dan balik pun dua minggu sekali and all those document has to be done within 2 weeks maknanya camano tu? Kena rushing bab dokumen ni lebih sikit laa gamaknya. Hhmm...




So tahun ni ramadhan sebagai tunangan orang. Tahun depan wife orang. 2 months plus plus left. No, I am not that nervous. First, due to the workloads. And second, due to the house in progress.…

Latest Posts

Throwback: It's just a matter of time.

throwbackapril - Emy Komboi (Aimy Konvo)

#throwbackapril: (Not exactly) Our house.

#throwbackapril: Pre-engaged stuff

#throwbackapril: Always want to be the best.

First ever Island Mall together

Follow your heart

Theotheranameku berwajah baruuu

Melakaaauuu (sigh) again???